Retourinformatie

Voorwaarden retourneren

Je hebt het recht om alles kosteloos te retourneren binnen 30 dagen, zolang het in de staat is zoals je het ontvangen hebt. Voor een snelle en correcte afhandeling betekent dit:

  • Verstuur de artikelen met alle geleverde toebehoren en waar mogelijk in originele staat en verpakking. Je mag onze producten thuis voelen en bekijken, maar verpak ze vervolgens netjes zoals je ze ontvangen hebt.
  • Gebruik een stevige verpakking om het product in te pakken, zorg ervoor dat het product goed beschermd en niet vrij kan bewegen om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.
  • Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, kunnen we kosten in rekening brengen.
  • De verzend- en retourkosten zijn voor de koper.

Mocht je willen retourneren in onze showroom, dan verzoeken wij je een retourafspraak te maken via de mail.

Meld jouw retour aan door een e-mail te sturen naar klantenservice@artsyhome.nl, wij vragen je om altijd je ordernummer te vermelden. Je krijgt verdere instructies toegestuurd zodra we jouw retouraanvraag hebben verwerkt. Wij adviseren altijd om een bewijs van je retourzending te vragen bij het desbetreffende afgiftepunt.

Binnen 14 dagen nadat wij de retour hebben ontvangen, krijg je je geld teruggestort op dezelfde betaalwijze.

SHOPPING CART

close